facebook pixel

ZAKAJ INBA?

 INBA

V nepremičninski družbi INBA d.o.o. smo specializirani za investicije v naložbene nepremičnine. Osnovno vodilo našega delovanja je zagotoviti celovito storitev, kar se je skozi devet letne izkušnje na trgu izkazalo kot odlična praksa. V podjetju vedno stremimo k odličnosti in pri iskanju optimalne odločitve vedno poskušamo pogledati iz zornega kota naše stranke, saj lahko samo na ta način ponudimo najkvalitetnejšo storitev, za katero stojimo tudi sami.

Naše stranke

Naše stranke so vsi, ki želijo svoja sredstva naložiti v nepremičnino, ki prinaša zanesljiv donos v stabilni valuti.

Naše prednosti

Strokovna ekipa
V podjetju INBA smo se skozi ves čas delovanja poleg posredovanja stanovanjskih nepremičnin ukvarjali tudi z naložbenimi nepremičninami. Vedno več povpraševanja po tovrstnih investicijah je privedlo, da smo se v podjetju INBA v letu 2017 odločili, da svojo dejavnost preusmerimo na to področje. Sestavili smo ekipo strokovnjakov, specializiranih na svojem področju, ki skupaj tvorimo usposobljen in strokoven kader, ključen pri nakupu in upravljanju naložbenih nepremičnin.

Vzpostavljena strateška partnerstva
Zavedamo se pomembnosti sodelovanja, saj so nas izkušnje naučile, da le uspešno medsebojno sodelovanje lahko pripelje do največjih poslovnih uspehov. Uspešno sodelujemo s številnimi poslovnimi partnerji s področja financ, zavarovalništva, nepremičninskega področja, s tujimi in domači investitorji ter obrtniki.

Reference
Podjetje se lahko pohvali s številnimi uspešno izpeljanimi projekti, ki našim investitorjem že prinašajo mesečne donose. Večji projekti: Situla, Zoisova, Litostrojska, poslovni objekt v Mengšu.

Vzpostavljena baza kupcev in prodajalcev
Velika baza kupcev in prodajalcev omogoča hitro izmenjavo ter dobro poslovno sodelovanje. Skozi vsa leta delovanja so naši partnerji prepoznali strokovnost, ki jo nudimo strankam, kar se odraža v vedno večjem naboru nepremičnin ter strank v naši bazi.

Dostop do podatkov o investiciji preko spleta kjerkoli in kadarkoli
Vsak investitor pridobi dostop do posebne aplikacije, namenjene spremljanju stanja nepremičnine. Preko svojega profila lahko kjerkoli in kadarkoli spremlja aktualno stanje naložbene nepremičnine (fizično stanje, prejete najemnine, status najemnikov, pregled stroškov itd.)

Osnovno vodilo delovanja
Pri iskanju optimalne odločitve poskušamo vedno pogledati iz zornega kota naše stranke, saj lahko samo na ta način ponudimo najkvalitetnejšo storitev, za katero stojimo tudi sami.