facebook pixel

Ljubljana mesto

Investicija

Investicija:690.000 €
Donos:6.3%
Letna najemnina44.044 €

Podatki o nepremičnini

Velikost nepremičnine299.9 m2
Velikost parcele272 m2
Št. parkirnih mest7
Leto izgradnje2006

Lokacija

RegijaLjubljana mesto

Opis

Posredujemo pri prodaji posla:

TURISTIČNE / ŠTUDENTSKE SOBE + PISARNA S SPREMLJAJOČIMI PROSTORI + STANOVANJE + PARKIRNA MESTA z obstoječimi najemniki

Prodaja se vrstna hiša, prva v nizu trojčka na odlični lokaciji. Zgrajena je leta 2006 v klasičnem modernem slogu z višjimi stropovi in obrnjena na jug, zato je iz vseh treh strani zelo dobro osončena ves dan.

Opis:
Skupna površina hiše je 299.9 m2, ki sestoji iz SK+VP+N+M in obsega: 6 sob, 4 kopalnice, 4 pisarniški oziroma spremljajoči prostori ter 1,5 sobno stanovanje v mansardi z čudovitim razgledom. Hiši pripada tudi parširišče za 7 avtomobilov in zeleni, lep atrij.
Zelen atrij s travnato površino in cipresami je opremljen z otroškimi igrali (za najemnike sob ali stanovalce mansardnega stanovanja).

Sobe so tematsko opremljene s strani dizajnerke v barvnem, slovenskem slogu: Jadransko morje, Alpe, Soča, Jezera, Kras in Musica.

Hiša se nahaja tik ob mestni obvoznici in je le 10 minut vožnje stran od centra mesta.

Predstavlja energetsko izjemno varčen objekt: Energetski razred C.

Opremljenost:
Ogrevanje na plin + sončni kolektorji, vse avtomatizirano, kotel 500 litrov. Možna kasnejša popolna energetska neodvisnost objekta, saj je na dvorišču že pripravljena vrtina globine 15m za toplotno črpalko (podtalnica).

Internet in TV - optični kabel T2. 

Vhod v hišo je varovan s kakovostnimi vrati, ključavnico na prstni odtis, avtomatskimi LED lučmi v granitnih stopnicah in nad vhodom ter z domofonom. 

Okna  v hiši so lesena (Jelovica), izolacijska termopan in protihrupna (polnjena s plinom). Okna svetle kleti so varovana z rešetkami na oknih in vhodnimi vrati z večtočkovnim zapiranjem.

Mansarda je opremljena s 4 okni, 4 strešnimi okni Velux in balkonom, ki ima lep razgled nad strehami vseh okoliških hiš. Mansarda je varovana s protivlomnimi-protipožarnimi vrati VAL.

Donosnost objekta:
Hiša prinaša 45.000 EUR letno, ob:

  • oddajanju sob študentom v času študijskega leta od septembra do junija, ki so trenutno polno zasedene,
  • oddajanju sob turistom v glavni sezoni od julija do septembra,
  • oddajanju pisarn in spremljajočih prostorov, ki so trenutno polno zasedeni ter oddajanju stanovanja v mansardi.

Objekt je polno zaseden za pol leta v naprej, saj se uspešno oddaja že 10. leto zaporedoma v kategoriji nadstandardnih študentskih sob, pa tudi turističnih sob (poleti), kot tudi pisarn za mirno dejavnost z lastnimi parkirnimi mesti.

Zasedenost:
Hiša je polno zasedena, najemniki imajo pogodbe za eno študijsko leto, vsi z možnostjo podaljšanja, najemnik v pisarnah in spremljajočih prostorih pa za nedoločen čas.
 

 

Če želite dobiti vpogled v investicijsko analizo,
nas kontaktirajte!

Kontakt